Handhaving heeft het weer druk aan het Kaaplaantje

Hoogeveen- Vorige week berichten we al dat het parkeren ook op zondag niet zonder risico is aan het Kaaplaantje. Handhaving  had het vandaag net als vorige week druk met het handhaven van het parkeerverbod aldaar.

Ook voor een snel boodschapje kunt u beter gebruik maken van de gratis parkeerpleinen/plaatsen op zondag, of voor een sterk gereduceerd tarief van 20 cent per uur  in de naastgelegen parkeergarage parkeren. Een gewaarschuwd mens telt voor twee, en scheelt heel wat ergernis als de naheffing op de deurmat valt.

 

Deel dit bericht!

4 gedachten over “Handhaving heeft het weer druk aan het Kaaplaantje

 • 16 december 2018 om 16:51
  Permalink

  Mensen met een invalide kaart kunnen er wel parkeren, mits de kaart zichtbaar is en je een blauwe schijf gebruikt.
  Echter hiervan is de handhaving blijkbaar niet op de hoogte alleen jammer voor hun dat in een mailtje van de gemeente het 1 en ander uitgelegd is zodat het wel mag

 • 16 december 2018 om 17:33
  Permalink

  Is dat wel zo? Volgens mij is er een algeheel parkeerverbod zonder uitzondering. Brief van de gemeente of niet.

 • 16 december 2018 om 18:48
  Permalink

  Jammer dat dit soort berichten wel op de website komen en andere zaken zoals het feit dat de Tamboer een paar maand terug weer dik 2 miljoen heeft gekregen om financiele gaten dichten er niet op komen. Vind het er nogal uitzien alsof deze website een doorgeefluik is van de gemeente, mits dit hun zelf goed uit komt.

 • 17 december 2018 om 08:35
  Permalink

  Het draait er uiteindelijk om dat ze iedereen in die parkeergarage wil hebben want dat klinkt zo lekker dat woord winst. Beter maken ze de parkeergarage gratis dan komen er ook weer mensen vanbuiten die komen winkelen die nu uitwijken naar andere plaatsen. Wat uiteindelijk ook weer de plaatselijke economie bevorderd. Maar ja zo ver kunnen de mensen op de gemeente helaas niet vooruit kijken dat wordt te moeilijk voor hun.

Geef een antwoord