Thrianta verliest in doelpunten festijn.

Afgelopen zaterdag speelde Thrianta de laatste wedstrijd van 2018. De ittica-formatie ging op bezoek bij mede koploper Dio uit Oosterwolde. Thrianta wist deze wedstrijd ondanks dat ze 25 keer scoorde niet te winnen. Eindstand 30-25.

Thrianta starte scherp aan de wedstrijd want direct was het eerste schot een goal. Hierna ging de wedstrijd tot 8-8 gelijk op. Hierna sloeg Dio een klein gaatje 13-10. Tot aan de rust zou dit verschil op het score bord staan. Er werd gerust met een 15-12 stand.

Na de rust gaf Thrianta nog wat meer gas om zich terug te knokken in de wedstrijd. Dit resulteerde in een gelijke stand bij 22-22. Helaas voor de hoogeveeners konden ze er niet overheen komen. En wist Dio weer een voorsprong op te bouwen. 25-23. Tot 26-25 bleef Thrianta er vol voor gaan. Hierna deelde Dio de genade klap uit. Thrianta wist niet meer te scoren. Waar Dio nog even door ging. Zo kwam er een 30-25 eindstand op het scorebord.

Door dit verlies sluit Thrianta 2018 af als nummer twee. Na de feestdagen hervat Thrianta op 12 januari de competitie met een thuiswedstrijd tegen Wwc.