Negende Noorderlichtjesparade van start in Hoogeveen

Hoogeveen – De Noorderlichtjesparade met als thema Sparkling is zaterdag om 18.30 uur  van start gegaan aan de Newtonstraat. Voor degene die niet de mogelijkheid hebben om langs de route te staan hebben wij alvast een sneak preview van de verlichte praalwagens die dit jaar meedoen.

Zondag in de loop van de dag zal er een uitgebreide fotoserie komen die door de vrijwilligers van Regionieuws Hoogeveen gemaakt is. Hierbij komen ook fraaie hoogtebeelden voorbij. Ook is er een camerateam op de route die al het fraais zal vastleggen

Route

De route is dit jaar iets gewijzigd ten opzichte van eerdere jaren: Newtonstraat – Kanaalweg – De Vos van Steenwijklaan – Grote Kerkstraat – Raadhuisstraat – Prinses Beatrixstraat – Van Limburg Stirumstraat – Schutstraat – Hoofdstraat.

Deel dit bericht!

3 gedachten over “Negende Noorderlichtjesparade van start in Hoogeveen

 • 15 december 2018 om 21:29
  Permalink

  Een heel erg leuk evenement, alleen zo jammer dat de plaatselijke muziekvereniging plaats moet maken voor verenigingen uit bijvoorbeeld Dedemsvaart en Sneek.

  • 16 december 2018 om 10:50
   Permalink

   Ik denk dat als de plaatselijke drumband zichzelf voorziet van lampjes ze best mee mogen doen!

 • 16 december 2018 om 13:58
  Permalink

  Nou blijkbaar haken die ook nog eens later aan, want aan de Kanaalweg en begin van de vos van Steenwijklaan geen muziekband kunnen ontdekken.

  Maar verder was het wel een leuke optocht.

Geef een antwoord