Kerstconcert van Christelijke Muziekvereniging Juliana – De Bazuin

Elim – Op zaterdag 15 december wordt in de Hervormde Kerk in Elim het jaarlijkse kerstconcert van Christelijke Muziekvereniging  Juliana – De Bazuin gehouden. Een inmiddels jaarlijks terugkerend evenement wat sinds 2015 een vervolg is op de kerstconcerten zoals die vele jaren in Sporthal De Brug werden gehouden. Dit is inmiddels de vierde keer op rij dat Juliana – De Bazuin een kerstconcert in Elim organiseert.

Zoals de voorgaande jaren is gebleken mag dit concert rekenen op een trouwe schare bezoekers. De veelzijdigheid aan repertoire maakt dat er voor iedereen herkenbare muziek wordt gespeeld. Populaire hedendaagse en traditionele kerstmuziek wisselen elkaar af.

Speciaal voor deze gelegenheid hebben een aantal leden van de slagwerkgroep van de vereniging kerstmuziek ingestudeerd. Het is voor het eerst dat de slagwerkgroep in kleine formatie meewerkt aan een kerstconcert en daarom beloofd het een concert te worden met veel variatie. Het orkest van Juliana – De Bazuin wordt gedirigeerd door Inge Donker en de slagwerkformatie door Jurjen Zitman.

Speciale medewerking is er dit jaar van de gospelformatie 2-gether uit Geesbrug. De beide zangeressen, bijgestaan door hun geluidstechnicus spelen voor het eerst mee op dit kerstconcert.

De aanvang van het kerstconcert is om 20.00 uur en de entree is 5 euro.

Geef een reactie