Algemeen

Nieuwe accu’s voor duofietsen NNCZ Beatrix

Hollandscheveld – Dankzij bijdragen van de Ondernemersvereniging, Univé, De Smederijen en een mooie korting van Ellerie Elim kan er weer gefietst worden in Hollandscheveld.

Dit voorjaar werden de beide duofietsen van NNCZ Beatrix en de Dorpscoöperatie HollandscheveldVerbindt ‘van stal’ gehaald om er weer mee op pad te gaan met inwoners. Grote consternatie de accu’s en de opladers waren een het eind van hun Latijn gekomen, accu’s kapot en de opladers ook. Er kon op dat moment niet gefietst worden. Dat zou een dure aangelegenheid worden. Geld in kas om de hele boel te vervangen was er niet. De koppen werden bij elkaar gestoken en afgesproken werd voor nieuwe accu’s en opladers financiële bijdragen te vragen van de Stichting Voor Elkaar van Univé en de Smederijen. Beide hebben een mooi bijdrage geleverd. Van de Ondernemersvereniging Hollandscheveld kwam het spontane aanbod om ook financieel bij te dragen. Ellerie uit Elim was bereid om een mooie korting op de aankoop te geven. Zo konden de accu’s en de opladers worden aangeschaft en kon er afgelopen zomer weer volop worden gefietst. De officiële overhandiging van de cheques was op maandag 10 december om 10.00 uur in WZC Beatrix. Een aantal gebruikers van de duofietsen en vrijwilligers die met hen op pad gaan waren present. Marlène en Jacomijn waren de gastvrouwen en zij staken niet onder stoelen of banken dat zij voor de gebruikers heel blij zijn met alle steun die werd ontvangen.

Op de foto v.l.n.r. staande: Marlène Smit (Beatrix), Petra en Jan Doldersum (vrijwilligers), Jacomijn de Jong (dorpscoöperatie), Raymond Kuijper (Univé), Dick Kleinlugtenbeld (ondernemersvereniging Hollandscheveld), Jan Knol (Smederijen), Martijn Ellerie (Ellerie Tweewielers Elim) en zittende: mw. Pieters- Klunder (regelmatige gebruiker van de fietsen) en Annita Blokzijl (vrijwilliger) bron:Puur Hollandscheveld

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: