Slachtoffer zoekt getuigen na ongeval

Hoogeveen – Woensdagochtend heeft op het Reviusplein achter de Blokker een aanrijding plaats gevonden. Het ongeval vond plaats rond 09:00 uur.

Een Audi vermoedelijk donkerblauw / zwart met een S in het kenteken, reed zonder achterom te kijken achteruit waardoor de eigenaresse van onderstaande auto moest uitwijken. Het resulteerde in een aanrijding met een lantaarnpaal. Door het ongeval heeft de auto schade opgelopen aan de voorbumper, koplamp, spatbord en de stuurinrichting.

De eigenaar van de Audi, die vermoedelijk uit een seniorenflat afkomstig, heeft mogelijk niks van het hele ongeval mee gekregen of is opzettelijk weggereden. Mevrouw zoekt getuigen van het ongeval en komt graag met de Audi bestuurder in contact.

Heeft u iets gezien van het ongeval of kunt u de eigenaresse op een andere manier helpen. Dan kunt u contact opnemen met onze redactie via redactie@regionieuwshoogeveen.nl. Ook kunt u zich anoniem melden bij de politie onder nummer 0900-8844

 

Deel dit bericht!

7 gedachten over “Slachtoffer zoekt getuigen na ongeval

 • 13 december 2018 om 14:11
  Permalink

  Dus die andere bestuurder heeft niet omgekeken? Of wel omgekeken maar dit kleine autootje over het hoofd gezien? Was er wel een andere auto in het spel of heeft de bestuurster zelf raar gereden?

  • 13 december 2018 om 14:25
   Permalink

   Er was wel degelijk een andere auto in het spel. en ja of deze mij gezien heeft of bewust is doorgereden zou ik niet weten het ging allemaal zo snel. het was of een frontale aanrijding of stuur omgooien. en achteraf heb ik helaas het laatste gedaan.

 • 13 december 2018 om 18:08
  Permalink

  Er is geen sprake van een misdrijf in mijn ogen, de wegrijdende chauffeur is dus niet strafbaar!

 • 14 december 2018 om 01:36
  Permalink

  MM07, als jij een ongeluk ziet gebeuren ben jij volgens de wet verplicht te kijken hoe het met die gene gaat. Het bieden van eerste hulp en zorgen voor een ambulance hoort hier ook bij. Het is niet dat de persoon in kwestie strafbaar is door weg te rijden. Maar had op z’n minst hulp kunnen aanbieden.

  • 14 december 2018 om 13:02
   Permalink

   Mee eens maar wie zegt dat de wegrijdende chauffeur het ongeluk heeft zien gebeuren?
   Daar is geen bewijs voor lijkt me.
   Dan is er ook nog de vraag of het slachtoffer wel goed heeft opgelet, met wat voor snelheid werd er gereden etc.
   Het is te gemakkelijk om gelijk te zeggen dat de wegrijdende chauffeur de veroorzaker is van het ongeluk.

 • 14 december 2018 om 12:22
  Permalink

  Nou, volgens mij is het veroorzaken van een ongeval ( ook zonder zelf schade te hebben), en het verlaten van een ongevalslocatie, nog steeds strafbaar.
  ( verlaten van locatie is zelfs een misdrijf)
  Maar goed, gemiddelde nederlandse bestuurder neemt nou eenmaal geen verantwoordelijkheid.

  • 14 december 2018 om 13:05
   Permalink

   Nogmaals: Wie bewijst de de wegrijdende chauffeur de veroorzaker is en dat deze persoon het ongeval heeft zien gebeuren?
   Zou dat allebei wel het geval zijn dan heb je gelijk maar dan nog gaat jou opmerking over de gemiddelde Nederlandse bestuurder te ver!

Geef een antwoord