Algemeen

Leuke naschoolse activiteiten op actiefjonghoogeveen.nl

Hoogeveen – Sinds januari 2017 is de website www.actiefjonghoogeveen.nl online. Deze website is dé verzamelplaats voor alle naschoolse activiteiten op het gebied van sport, cultuur, natuur en creativiteit in Hoogeveen. Hoogeveen is de gemeente van kansen voor jongeren.

Kinderen, jongeren én hun ouders vinden op www.actiefjonghoogeveen.nl activiteiten die na schooltijd te doen zijn. Naast het zoeken per thema kan iedereen ook kijken wat er specifiek in de eigen omgeving of per leeftijd wordt aangeboden. Een mooie kans om eens te zoeken en een nieuwe sport, natuuractiviteit of muziekinstrument te ontdekken. In Jong Hoogeveen is altijd wat te doen.
Leuke naschoolse activiteiten op actiefjonghoogeveen.nl

Mooie samenwerking

De website is een initiatief vanuit onder andere Sportief Hoogeveen, IVN, Bibliotheek Hoogeveen, SWW en Jong Hoogeveen. Deze partijen beheren de site en plaatsen zelf ook activiteiten voor jeugd. Daarnaast wordt het grootste deel van de activiteiten aangeboden door lokale organisaties zoals wijkverenigingen, Scala, natuur- en sportverenigingen en De Tamboer. Zij kunnen gemakkelijk hun aanbod op de site plaatsen en promoten. Zo is er altijd, overal en voor iedereen wat te doen en is dit aanbod ook nog eens goed te vinden.

Geef een reactie