Algemeen

Muziekles voor peuters en kleuters bij Scala

Hoogeveen – Scala Centrum voor de Kunsten in Hoogeveen organiseert een muzikale ontdekkingsreis van 6 lessen voor kleuters en peuters. Plezier en ontdekken staan voorop in deze korte cursussen door vakdocent Claudia Conijn. De kleutermuzieklessen starten bij voldoende deelnemers op 11 januari, aanmelden kan tot 21 december. De peuters starten op 8 maart. Meer informatie over kosten en aanmelden via www.ontdekscala.nl en 0528-235005.

Kleutermuziek
In de kleutermuzieklessen ontdekken kinderen van 4 en 5 jaar de basiselementen van muziek, zoals hoog en laag, hard en zacht en langzaam en snel. Dat doen ze door op muziekinstrumenten te spelen, te zingen en veel te bewegen op muziek. De laatste vijf minuten van de les kunnen ouders een kijkje nemen en laten de kinderen zien wat ze hebben geleerd. Kleutermuziek vindt plaats op de vrijdag van 14.45 tot 15.30 uur. Aanmelden kan tot 21 december.
Peutermuziek
In de peutermuzieklessen ontdekken kinderen van 2½ tot 3 jaar een wereld vol muziek, samen met papa, mama, de oppas, oma of opa. Ze maken kennis met muziekinstrumenten en er komen heel veel leuke liedjes voorbij die aansluiten bij hun belevingswereld. Peutermuziek vindt plaats op de vrijdag van 10.30 tot 11.15 uur.

Geef een reactie