Regionieuws Hoogeveen zoekt vrijwilligers!

Hoogeveen – Op 25 april jongstleden is Regionieuws Hoogeveen doorgestart als nieuw persbureau vanaf voormalig Regiohoogeveen.nl. In het afgelopen jaar is er dus veel verandert en zijn we druk met het blijven ontwikkelen van ons nog steeds groeiende nieuwsplatform. We zijn daarom op zoek naar enthousiaste social media experts, taalkundigen en mensen met goede ervaring in WordPress om ons team te komen versterken! Ben jij op zoek naar een leuke, uitdagende vrijwilligersbaan voor een paar uur per week? Lees dan vooral verder!

Social media expert

Met het bijhouden van alle binnenkomende nieuwsberichten, wordt social media vaak een beetje vergeten en met een kleine groep vrijwilligers komen we helaas niet toe aan de opbouw van onze social media. Ben jij veel te vinden op Twitter, Instagram, Linked In, Tumblr en andere social media en vindt jij het heerlijk om een groot platform aan volgers op te bouwen? Dan zoeken wij jou!

Wat wij van je vragen:

  • Goede kwaliteiten in omgang met diverse social media
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Zelfstandig kunnen werken
  • Creatief & ondernemend

Spellingcontroleur

Zoals menigeen heeft kunnen merken, heeft Regionieuws Hoogeveen het met een kleine groep te druk om een goede spellingcontrole te kunnen doen op elk nieuwsbericht. Hierdoor willen er wel eens fouten in de titels en de berichten voorkomen. Ben jij dol op Nederlandse taal? Dan zoeken wij jou!

Wat wij van je vragen:

  • Perfecte beheersing van de Nederlandse taal
  • Zelfstandig kunnen werken

Redacteur Politiek/Gezondheid

Voor de categorieën ‘politiek’ en ‘gezondheid’ zijn wij op zoek naar mensen met een grote affiniteit met één van de onderwerpen. Ben jij dol op de politiek en vindt je het leuk om contact te legen met de verschillende partijen en zelf persberichten te schrijven over de veranderingen in Hoogeveen? Of ben je zelf werkzaam in de zorg en vindt je het geweldig interessant om een netwerk van instanties aan te leggen om interessante persberichten te krijgen of te maken? Dan komen we graag met jou in gesprek!

Wat wij van je vragen:

  • Grote affiniteit met politiek ofwel gezondheid in Hoogeveen
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal
  • Je kunt goed zelfstandig werken
  • Je beheerst over goede communicatieve vaardigheden

Wat bieden wij jou?

Regionieuws Hoogeveen is een nieuwsplatform dat bestaat uit een kleinschalige redactie met hobbyistische journalisten en persfotografen, die elk hun eigen affiniteit hebben met plaatselijk nieuws. Hierdoor hangt er een ontspannen sfeer onderling. Als redactielid verwachten we dat jij je wilt inzetten voor hetgeen je bent aangemeld, maar door de vrijwillige basis ben je niet gebonden aan een vast ritme. Daarnaast houdt Regionieuws Hoogeveen regelmatig vergaderingen, met een hapje en een drankje en kun je bij het verslaan van evenementen en gebeurtenissen rekenen op een goed geregelde onkostenvergoeding. Daarnaast is er altijd ruimte om door te groeien en meer te leren of kun je een extraatje bijverdienen als je een nieuwe adverteerder aandraagt.

Geïnteresseerd?

Stuur dan gauw een mailtje naar office@regionieuwshoogeveen.nl met jouw motivatie en wie weet nodigen wij jou uit voor een kennismakingsgesprek onder een lekker kopje koffie of thee!

Deel dit bericht!

Geef een antwoord