Amusement

Kerstconcert koren en orkesten Hoogeveen en De Wolden

Hoogeveen – Van ‘Jingle bells’ tot ‘Messiah’. Op zaterdag 15 december is er van 13.00 tot 17.00 uur een gratis inloop kerstconcert door koren en orkesten uit Hoogeveen en De Wolden.

In de Passagezaal en de Foyer van Theater De Tamboer zingen en spelen Popkoor Just Fun, de jeugdorkesten van Muziekvereniging De Woudklank, Vrouwenkoor Cantabile, saxofoonensemble Sax-a-lot, Gospelkoor El Jakim, het Hoogeveens Vrouwenkoor, Gemengd koor Con Amore en de Hoogeveense Harmonie. Kinderen kunnen de mouwen opstropen om zich uit te leven in het kerstatelier van Scala, de creaties gaan mee naar huis.

Hartje Winter Festival
Het inloopconcert is onderdeel van het Hartje Winter Festival dat wordt georganiseerd door de gezamenlijke culturele instellingen in Hoogeveen. Met het festival bieden Theater De Tamboer, Bibliotheek Hoogeveen/De Verhalenwerf, Scala Centrum voor de Kunsten en Het Podium decemberweken vol muziek, zang, dans, theater, boeken en gezelligheid voor jong en oud. Het complete programma is te vinden op www.detamboer.nl/hartje-winter-festival.

Geef een reactie

%d bloggers liken dit: