Amusement

Prijsvraag: Maak kans op kaartjes voor Harry Sacksioni

Hoogeveen – Regionieuws Hoogeveen en De Tamboer bieden alle lezers van deze site de mogelijkheid om naar Harry Sacksioni te gaan. U maakt namelijk kans op 2 vrijkaartjes. Wij geven maar liefst 2×2 kaartjes weg.

De gitaarvirtuoos laat zijn gitaar spreken via zijn meest geliefde filmmuziek. Na een imponerend optreden van filmcomponist Ennio Morricone sloeg de vonk over naar Harry. Hij geeft thema’s uit o.a. Once Upon a Time in the West, The Pink Panther, The Sting en James Bond een bijzondere ‘Sacksioni aanpak’. Ook muziek uit verschillende tv-reclames passeert de revue. Maar als componist zit Harry zelf ook nooit stil. Daarom zal hij natuurlijk ook nieuw materiaal spelen, evenals nummers van zijn nieuwe cd Vijfenzestig. Dit dubbelalbum werd lovend ontvangen en met superlatieven overladen. Het is dan ook niet voor niets dat deze virtuoos voor de achtste keer op rij werd uitgeroepen tot beste akoestische gitarist van de Benelux!

Hoe maakt u kans op 2 kaartjes, geef antwoord op onderstaande vraag:
Er is een vervoermiddel naar deze artiest genoemd. Wat is dit voor middel?

Mail het antwoord naar redactie@websitehoogeveen.nl en vermeld het volgende:

1. Het juiste antwoord.
2. Naam en adres gegevens.
3. Geboortedatum.
4. Het email adres.

De prijswinnaar wordt maandag 17 december op onze site bekend gemaakt. Over de uitslag kan niet worden gecorrespondeerd.

Geef een reactie