Tijden herleven met nederpop all stars in De Tamboer

Hoogeveen – Het dak gaat eraf op vrijdag 7 december met de mannen van Nederpop All Stars. Na een succesvolle eerste theatertournee kon een tweede niet uitblijven. De band met topmuzikanten die zelf aan de wieg stonden van Nederpop klassiekers en samen goed zijn voor bijna tien Top 2000 noteringen, staan garant voor een avond onvervalst genieten van pop in de moerstaal.

 Met onder andere Nol Havens en Erik Mesie

Nederpop pareltjes

De mannen brengen allerlei Nederpop pareltjes ten gehore. Denk aan: België, Vriendschap, Stiekem Gedanst, Suzanne, Laat me, Vivre en De Bom. Met de Nederpop All Stars voelt het alsof de jaren van Toontje Lager, VOF De Kunst, Doe Maar, Het Goede Doel, Ramses Shaffy en Liesbeth List nooit zijn geweest. Kortom, het wordt een avond meezingen en dansen want dit is een feest der herkenning!

De band
De mannen van Nederpop All Stars nemen het publiek mee op een muzikale reis langs legendarische Nederpopklassiekers en recentere Nederlandstalige hits. De band bestaat uit: Sander van Herk (Goede Doel), Luc de Bruin (Alderliefste), Stefan de Kogel (Soldaat van Oranje/Jersey Boys), Robert Kramers (Alderliefste) en Erik de Nood (o.a. Flamin’ Stars en Postman). Zij worden bijgestaan door speciale gasten Nol Havens (VOF de Kunst) en Erik Mesie (Toontje Lager).

Copyright Jean-Marc Kessely (Fotografie) en Edd, Amsterdam (Typografie)

Kaarten voor het concert zijn te reserveren via www.detamboer.nl, telefonisch via 0528-280180 of aan de kassa van De Tamboer.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord