Algemeen

Truckrun Zuidwolde staat klaar voor 2e editie

Zuidwolde – Voor de tweede achtereenvolgende keer wordt de Truckrun Zuidwolde georganiseerd in Zuidwolde. Een initiatief dat op veel plekken in Nederland plaatsvindt. In 2017 mochten 54 cliënten van locaties van Promens Care in Zuidwolde mee in de trucks van eveneens 54 vrachtwagenchauffeurs.

Dit jaar is de Truckrun op zaterdag 12 mei a.s en zijn er weer vele opgaves van zowel cliënten als chauffeurs. De route start vanaf 13.00 uur aan de Nijverheidsweg 28 en is anders dan vorig jaar. Geïnteresseerd publiek kan de route vinden op onze Facebook pagina. Onze doelstelling is om jaarlijks mensen met een beperking een onvergetelijke dag te bezorgen. dit doen we door met vrachtwagens door Zuidwolde en omstreken een toertocht te maken. Op deze speciale dag liggen blijdschap en emotie voor iedereen (deelnemers, chauffeurs en vrijwilligers) dicht bij elkaar.
Gemotiveerde chauffeurs

Je vraagt je af waarom de chauffeurs op hun vrije zaterdag toch weer in hun truck kruipen om een route te rijden met de cliënten. Het is zo’n leuke dag voor de chauffeurs! Naast hun glimmende truck geeft het de chauffeurs zoveel voldoening om het enthousiasme van de cliënt die bij hen in de truck zit te ervaren en de emoties die het bij de passagiers teweegbrengt! Het publiek langs de weg en veel zwaaiende mensen. Daar doen ze het voor!

Onmogelijk zonder sponsoring
Zonder sponsoring is zo’n dag niet mogelijk. Regionale winkeliers, bedrijven en particulieren brengen allemaal iets in op hun eigen manier. Met inzet van vrijwilligers op allerlei gebied komen we een heel eind.
Waar nodig gaat een begeleider (een ouder, broer of zus) met de cliënt mee in de truck. Samen maak je er een top dag van!
Vorig jaar voelde je echt een brok in de keel als je de hele stoet zag voorbij gaan voor de tocht van ongeveer 30 kilometer. Na de tocht is er een gezellig bij elkaar komen onder het genot van een hapje en een drankje.

Route

Geef een reactie