Algemeen

Hoogeveenvervoert zoekt vrijwilligers

Hoogeveenvervoert is op zoek naar vrijwillige chauffeurs. Er zijn er minstens vijf nodig. Ook zoekt de vrijwilligersorganisatie een coördinator en een telefonist/planner. Hoogeveenvervoert verzorgt het vervoer van bewoners van de gemeente Hoogeveen die minder mobiel zijn en er toch af en toe op uit willen.

Van de chauffeurs wordt verwacht dat zij van autorijden houden en de klanten op allerlei manieren ondersteunen. Zij hebben een eigen, nette auto, bij voorkeur een 4-deurs. Ook moeten chauffeurs in goede gezondheid verkeren en over goede sociale en communicatieve vaardigheden beschikken. Ze zijn minimaal 1 à 2 dagdelen per week beschikHoogeveenvervoert baar. De coördinator en de telefonist/ planner gaan niet op pad en kunnen hun werk vanuit huis doen.

ALLE BESTEMMINGEN

Hoogeveenvervoert is voor iedereen die geen gebruik kan maken van het openbaar vervoer en niet (altijd) een beroep kan doen op familie, vrienden of buren. Bezoek aan familie of vrienden, een boodschap doen, naar de kapper of
fysiotherapeut, alle bestemmingen zijn mogelijk. Hoogeveenvervoert is een succes en het aantal ritten neemt toe. Eind dit jaar verwacht de organisatie duizend ritten te hebben gemaakt. Bijna dagelijks melden zich nieuwe klanten, maar daar begint de schoen te wringen. Hoogeveenvervoert is daarom hard op zoek naar nieuwe vrijwillige chauffeurs (m/v).

MEER INFORMATIE

Zie voor de uitgebreide informatie over vrijwillige chauffeur worden op www.vrijwilligersvervoer.nl/vrijwilligers of bel op werkdagen tussen 10.00 en 17.00 uur naar 0528-745615.

3 gedachten over “Hoogeveenvervoert zoekt vrijwilligers

 • Je leest niets terug over het dekken van alle kosten want je rijdt wel met eigen auto, benzine, slijtage aan de onderdelen, apk, etc

 • Degenen van Hoogeveenvervoert die dit vragen worden zelf vast goed betaald voor hun inzet!
  En proberen -op deze slimme manier- gratis hulpjes mits in bezit van een auto te incasseren 🙁
  Lekker makkelijk toch … Ze hoeven immers niet te investeren in voertuigen en alles wat daar bij komt kijken, zoals verzekering .. brandstof enz … enz …

  Dit soort praktijken mag van mij verboden worden, gewoon arbeidskrachten op toepassen voor een redelijk salaris. Hier heeft de overheid ook een dikke vinger van in de pap, dus het word niet wat!

  Het bezuinigen zal handhaven ….. helaassss 🙁

 • Ook even gekeken online bij : ‘Werken bij Stichting Hoogeveenvervoert’
  en wat staat er vermeld : Er zijn geen vacatures gevonden!

Geef een reactie