Dierenambulance Zuidwest Drenthe op nieuwe locatie

Hoogeveen – Afgelopen zaterdag heeft de Dierenambulance Zuidwest Drenthe officieel haar deuren geopend van hun nieuwe onderkomen op de Stephensonstraat 112 in Hoogeveen.

Dit werd gevierd met een open dag waar iedereen van harte welkom was om een kijkje in het nieuwe onderkomen  te nemen. Hiernaast was er voor de bezoekers van alles te zien en te doen. Zo was er onder ander een snuffelmarkt, waar onder andere Amivedi, de hondenschool en de dierenvoedselbank  aanwezig waren. Ook kon men deelnemen aan een workshop hondenspeeltjes maken.

Op zoek naar nieuwe vrijwilligers

Dierenambulance Zuidwest Drenthe is 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar op telefoonnummer 088-811 33 60. Het werkgebied omvat de gemeenten Hoogeveen, Meppel, Staphorst, Steenwijkerland, Westerveld, De Wolden en Zwartewaterland. De medewerkers op de Dierenambulance bieden 1e hulp aan dieren in nood en helpen met het vervoer van gewonde en gevonden (huis)dieren van en naar een dierenarts of opvangcentrum.
De dierenambulance was voorheen gehuisvest aan de Brinkstraat in Hoogeveen. Bij het nieuwe pand is meer parkeergelegenheid voor de wagens. Bovendien is ruimte voor tijdelijke vooropvang van dieren die overgebracht moeten worden naar de diverse opvangen. Voor wie ook begaan is met het dieren lot. De Dierenambulance is nog op zoek naar nieuwe vrijwilligers.

Deel dit bericht!

Geef een antwoord