Regionieuwshoogeveen open podium voor evenementen en (sport) verslagen

Hoogeveen – Met het online gaan van Regionieuwshoogeveen is ook de interactieve evenementenkalender voor de gemeente Hoogeveen online gegaan.

Interactieve agenda voor jou evenement!

In deze agenda staan de aankomende evenementen vermeldt met prijs en locatie. Ook is het mogelijk om uw eigen evenement aan te melden voor de kalender middels het Stuur zelf u evenement in! formulier. Deze wordt gecontroleerd, en eventueel kan er om nadere informatie gevraagd worden. Waarna het wordt opgenomen in de evenementenkalender. Naast de aanmelding in de agenda kunnen we het artikel ook doorplaatsen op de homepagina. Samen heeft het een groot bereik voor je evenement of activiteit.
Al met al een mooie manier voor u om uw evenement te promoten, voor ons om een leuk artikel te plaatsen en voor de bezoekers van de website om evenementen te volgen.

Kampioen foto’s, sportverslagen en  redactionele artikelen

Kampioen foto’s, sportverslagen en redactionele artikelen blijven natuurlijk ook van harte welkom. Deze kan u heel makkelijk doorgeven middels de knop ‘Tip de redactie’  of via mail redactie@websitehoogeveen.nl

Deel dit bericht!

Geef een antwoord