HZVV op stoom, 0-6 in Dokkum

Dokkum: HZVV gaat op de ingeslagen weg door met het doel om terug te keren naar de Hoofdklasse waaruit men vorig seizoen degradeerde. De uitwedstrijd tegen Be Quick in Dokkum werd een eclatante 0-6 overwinning. Dat betekende 8 wedstrijden en 24 punten met een doelgemiddelde van 29-5.

Twee kopdoelpunten, door Zomer (10e min.) en Hosseini (21e min.) maakten duidelijk dat de Hoogeveners ook deze drie punten aan hun totaal wilden toevoegen. In de 29e minuut kon Romano Djababoe alles duidelijk maken met een penalty nadat onderuit was gehaald binnen het 16 m. gebied. Hij schoot echter recht op de keeper.

In de tweede helft schoot Kelly João hard binnen na een goede actie van Fabian Stevens (0-3). In de 70e minuut wist Djababoe wel te scoren, ditmaal met het hoofd. In het laatste kwartier schoot Fabian Stevens de bal ‘gigantisch hard’ in de kruising (0-5). Even later deed hij het dunnetjes over en bepaalde de eindstand op 0-6. Lees hier het complete wedstrijdverslag.